Braces

Braces

Kniebrace

De Magis Kniebrace verlicht de druk rondom de knieschijf en stabiliseert deze. De brace biedt compressie en ondersteuning aan het gewricht wanneer deze instabiel of geblesseerd is.

€ 22,63

Bovenbeenbrace

De Magis Bovenbeenbrace is gemaakt van speciaal geselecteerd elastisch neopreen van de hoogste kwaliteit. Dit neopreen zorgt voor een bepaalde compressie en behoudt de lichaamswarmte om (indien nodig) de doorbloeding en snelheid van genezing te bevorderen.

€ 21,69

Kuitbrace

De Magis Kuitbrace is gemaakt van speciaal geselecteerd elastisch neopreen materiaal van de hoogste kwaliteit. Dit neopreen materiaal zorgt voor een bepaalde compressie en behoudt de lichaamswarmte om (indien nodig) de doorbloeding en snelheid van genezing te bevorderen.

€ 21,69

Liesbroek Dames

De Magis Liesbroek is uniek in haar ontwerp en dit model is speciaal ontwikkeld voor dames. De Magis Liesbroek biedt compressie en ondersteuning aan de liesstreek en de zone bij de bovenbenen wanneer deze verzwakt of aangedaan zijn.

€ 36,78

Patellabrace

Deze unieke Magis Patellabrace is ontworpen voor ondersteuning aan de patellapees. Deze instelbare band is ontworpen om de pijn te verminderen door het toepassen van lichte druk op de pees onder de knie.

€ 19,80